Evenimente ARAMT Evenimente ARAMT

ARAMT a organizat prima conferinţă din România dedicate muncii temporare: „MUNCA TEMPORARĂ – BENEFICII PENTRU ANGAJAŢI ŞI ANGAJATORI”

12.03.14

Asociaţia Română a Agenţilor de Muncă Temporară (ARAMT) a organizat prima conferinţă din România dedicată muncii temporare, „Munca temporară – Beneficii pentru angajaţi şi angajatori”, care a avut loc marţi, 18 martie 2014, între orele 9:30 şi 13:00, la JW Marriott Grand Hotel din Bucureşti, Salon D. Conferinţa şi-a propus să analizeze provocările cu care acest sector se confruntă, în contextul socio-economic actual – european şi românesc, legislaţia din domeniul forţei de muncă temporare, precum şi să ilustreze beneficiile acesteia, pentru piaţa muncii. Mai mult…

ARAMT prezentă la PR&Ad Fair

04.05.12

Între 1 și 4 mai 2012, ARAMT a fost prezentă la PR&Ad Fair, organizat de PRIME ROMANIA (European Association of PR&Communication Students), în cadrul căreia asociația a venit în întâmpinarea întrebărilor studenților privind munca temporară.

Târgul a numărat 350 de vizitatori și a avut ca parteneri pe Casa de Cultură a Studenţilor Bucureşti, Memoplus şi ExpoEvolution.

Începutul carierei

29.03.12

Începutul carierei tale a fost un eveniment informativ organizat de ARAMT pe 29 martie 2012, în cadrul căruia reprezentanți Aramt au răspuns la întrebarile tinerilor privind formele de muncă disponibile

Evenimentul a fost mediatizat prin canalele media puse la dispoziție de departamentul de PR al Universității București și a găzduit 55 de participanți.

Parteneri : UNIBUC  și asociațiile studențești TeamWork și ASUB